Angry Man China Blue Korean Army Girls
Billin'My Love 727 Tage Ohne Karamo Dangerous Games
The Act of Killing Ghezi Plein - Istanbul 2013 Garage Olympo

overige events

In samenwerking met tal van organisaties realiseert Movies that Matter het hele jaar, door het hele land, gevarieerde filmvertoningen met verdiepingsprogramma’s. 

Wilt u in samenwerking met Movies that Matter een event rond een mensenrechtenfilm organiseren? Neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl

Students that Matter filmspecial

Ook dit najaar presenteren de Hogeschool van Amsterdam, Stichting voor vluchtelingstudenten UAF en Movies that Matter een filmmiddag op de HvA.
Op dinsdag 15 november is de documentaire They Will Have to Kill Us First te zien, met als speciale gast Laurens Joensen. Hij vertelt over zijn project Music for Mali en verzorgt een kort optreden.

Dinsdag 15 november, 16.30 - 19 uur
HvA, Wibautstraat 3, Amsterdam
Toegang gratis bij filmprogramma en borrel na afloop.
Iedereen is welkom, ook niet- HvA-studenten.

mtm @ terschellinger filmdagen

Op 17 november gaat een nieuwe editie van de Terschellinger Filmdagen van start. Er staan dit jaar 75 films uit 30 landen op het programma. Deze worden op 15 locaties vertoond, waaronder heel bijzondere plekken.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Movies that Matter. We presenteren op er vrijdag 18 november het speciale programma 'Droomvlucht'.

Een bijzondere filmavond in een buitengewone omgeving. De filmtitel blijft nog even geheim, maar het verhaal is er een van alle tijden, over dromen, rechten en het hebben van een stem. De film wordt ingeleid en na afloop is er de stem met muziek. Vrolijk & verdrietig, bijzonder & zo gewoon; alles loopt door elkaar.

Start: 22.00
Locatie: Tonnenloods, Terschelling
Prijs: €24,50 inclusief live muziek, hapje & drankje.

De kaartverkoop start op maandag 7 november.

Belangrijk: de voorgaande jaren waren de specials van de Terschellinger Filmdagen binnen een paar uur uitverkocht. Koop dus snel je kaartjes!

 

 

 

sidebar image

sidebar image

Zoeken in Films

ZOEKEN ALGEMEEN

Nieuwsbrief Festivalkrant
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube