Sinner in Mecca Nice People Atomic Heart
Rainbow Still Experimenter Krigen
Frame by Frame This is Exile The Land of the Enlightened

Eat & Greet met Nawal el Saadawi

Free Voice of Egypt - Nawal El Saadawi, The
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

donderdag 26 maart 2015 - 18:00
Studio, Filmhuis Den Haag

Tijdens het dineren luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een mensenrechtenactivist, én de kans krijgen deze bijzondere mensen persoonlijk te ontmoeten. Dat is Eat & Greet. In de Studio van Filmhuis Den Haag tussen 18.00 - 19.00 uur. 

Erbij zijn? Reserveer dan aan de kassa van Filmhuis Den Haag of via 070 - 3656030. De prijs is 14,50 euro voor het diner, inclusief drankje. Het diner is op te halen in het restaurant van het Filmhuis Den haag en de inloop in Studio A is om 17.30 uur.

Al haar hele leven komt de Egyptische schrijver, activist en arts Nawal el-Saadawi op voor vrouwen- en mensenrechten. Ze doorbrak tal van politieke, religieuze en seksuele taboes en is een gepassioneerd opponent van machthebbers en hun misbruik van religie – alle machthebbers, alle religies. Op 83-jarige leeftijd is ze onverminderd uitgesproken. ‘Religie is een ramp voor vrouwen.’ Ze is de ster van de documentaire The Free Voice of Egypt Deze Eat & Greet zal geleid worden door politocoloog Monique Samuel. 

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen
Zoeken in Films

ZOEKEN ALGEMEEN

Nieuwsbrief Festivalkrant
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube