Vader gezocht - met varkensneusje

Annelies Kruk

Toen Jaël nog klein was, vertelde haar moeder dat, wanneer je een zaadje plant en deze goed verzorgt, het zaadje verandert in een bloem. En dat Jaël ook zo'n mooie bloem is. En toen Jaël ouder was, vertelde haar moeder dat ze van vrouwen houdt en dat ze zaadjes moest halen om een kindje te krijgen, omdat twee vrouwen samen geen kinderen kunnen krijgen.

Synopsis


Nu is Jael 13. De tijd van verhalen over bloemen en zaadjes is voorbij. Jaël wil gewoon weten wie haar donorvader is.

"Ik wil het gewoon weten wie hij is en of ik op hem lijk." Jaël wil haar donorvader ontmoeten. Ze is 13 en pas op haar 16e krijgt ze zijn gegevens. Maar Jaël wil niet wachten en probeert toestemming te krijgen van de psychiater, om hem eerder te ontmoeten. Haar lesbische moeder en haar vrouw, steunen Jaël aan alle kanten. Intussen fantaseert Jaël er flink op los. Ze weet alleen dat haar donorvader Indonesisch is. Daarom worden alle Indonesische mannen- met van die leuke varkensneusjes- met grote aandacht bestudeerd... (Hollandse Helden).

Credits

Nederland 2012, 15 min.

Documentaire, Korte film,

Gesproken taal: Nederlands

Productie:

Hollandse Helden

+31 204363445

www.hollandsehelden.tv

Wanneer & waar?

Koop strippenkaart tickets

Vragen over bestellen? Bel 070 - 365 60 30
* Na betaling van de strippenkaart van 6 films voor 45 euro verschijnen er in uw account 6 e-tickets van 0 euro. U dient dan zelf online nog kaartjes voor 6 films naar keuze te bestellen.