China Blue Danny's Parade Een giraf in de regen
The Act of Killing Ghezi Plein - Istanbul 2013 Garage Olympo
Angry Man China Blue Korean Army Girls

Eat & Greet met activist Maurice Tomlinson

24 maart 2015

Kom vanavond naar de Eat & Greet sessie van 18.00-19.00 uur met A Matter of ACT activist Maurice Tomlinson. Onder leiding van televisiepresentator Sipke Jan Bousema.

Erbij zijn? Reserveer dan aan de kassa van Filmhuis Den Haag of via 070 - 3656030. De prijs is 14,50 euro voor het diner, inclusief drankje. Het diner is op te halen in het restaurant van het Filmhuis Den haag en de inloop in Studio A is om 17.30 uur.

Tijdens het dineren luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een mensenrechtenactivist, én de kans krijgen deze bijzondere mensen persoonlijk te ontmoeten. Dat is Eat & Greet. In de Studio van Filmhuis Den Haag tussen 18.00 - 19.00 uur.

Jamaica, het Caraïbische eiland dat iedereen kent van de reggaemuziek, is berucht om het enorme geweld tegen homo’s, lesbiennes en transgenders. Advocaat Maurice Tomlinson, te zien in The Abominable Crime, was de meest zichtbare pleitbezorger van homorechten, totdat een krant bekendmaakte dat hij zelf homoseksueel was. Hij was gedwongen Jamaica te ontvluchten, maar gaf zijn strijd niet op. ‘Vanuit het buitenland kan ik uitgesprokener zijn.’

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen
Zoeken in Films

ZOEKEN ALGEMEEN

Nieuwsbrief Festivalkrant
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube