China Blue Danny's Parade Een giraf in de regen
The Act of Killing Ghezi Plein - Istanbul 2013 Garage Olympo
Angry Man China Blue Korean Army Girls

Movies that Matter @ Peel en Maas

19 januari 2016

Woon je in de buurt van Peel en Maas of ben je toevallig op 2 februari in Panningen? Zet dit dan vast in je agenda: in samenwerking met Stichting Mondiaal Burgerschap Peel en Maas organiseert Movies that Matter een aantal filmvertoningen in Bioscoop Dok6 in het Limburgse Panningen. Na afloop van de vertoningen vinden gesprekken en discussies plaats.

Op 2 februari is om 19.00 uur de spannende speelfilm Les cheveaux de dieu te zien in bioscoop Dok6 te Panningen. Na afloop gaat journalist en documentairemaker Bahram Sadeghi met publiek en gasten in gesprek over radicalisering onder jongeren. Te gast zijn Bart Schuurman (expert radicalisering, Universiteit Leiden) en een bestuurslid van Moskee Assalaam in Panningen.

Entree: 5 euro inclusief 2 consumpties (kaarten via Dok6).

Ook zijn er speciale vertoningen voor scholieren. Op 2 februari wordt in de middag de speelfilm Fruitvale Station vertoond aan leerlingen van havo/vwo. Na afloop gaat Asma El-Fassi in gesprek over ‘etnisch profileren’ met de leerlingen, Marion Vissers (wijkagent Gemeente Peel & Maas) en Nawal Mustafa (Amnesty International).

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen
Zoeken in Films

ZOEKEN ALGEMEEN

Nieuwsbrief Festivalkrant
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube