Zaatari Djin & Harvest films op Picl

Zaatari Djin & Harvest films op Picl

6 april 2017

Picl biedt je nieuwe films die op dit moment in het filmhuis draaien. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Ook als je geen tijd hebt om naar het filmhuis te gaan.

Speciaal voor Movies that Matter fans verloten we twee keer de mogelijkheid om GRATIS de festivalfilm Zaatari Djin online te kijken. Midden in de woestijn is onder de verzengende zon een geheel nieuwe stad ontstaan: vluchtelingenkamp Zaatari. Tachtig procent van de inwoners is kind. Vanuit het perspectief van vier jonge bewoners zien we hoe het is om hier op te groeien. Een plek met weinig middelen of zicht op verbetering, maar met ruimte voor dromen.
Deze film gratis zien? Stuur snel een mailtje naar info@moviesthatmatter.nl o.v.v. 'Winactie Zaatari Djin'.

De films uit het Harvest-programma zijn ook allemaal op Picl te zien. Ook de On Tour films The Islands and the Whales, Noces en A Good Wife  en festivalfilms Zaatari DjinGlory en Toen mijn vader een struik werd te zien.

Voor € 8,50, de prijs van twee speciaalbier (of een paar verse gemberthee als dat meer je smaak is), krijg je 48 uur toegang tot de nieuwste films wanneer het jou uitkomt. Lees meer.