Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter - Educatief Juli 2013
India
Educatie titel

Dit blok kan optioneel geplaatst worden. Het blok komt altijd aan de bovenkant en kan maar 1x geplaatst worden. De overige blokken hieronder kunnen meerdere keren geplaatst in willekeurige volgorde.

'Eat Sleep Die' in de bioscoop

De veelbekroonde Zweedse film Eat Sleep Die vertelt het verhaal van de stoere tomboy Raša is een Kroatische immigrante in Zweden. Raša heeft geen schooldiploma’s en moet haar vader in de avonduren verzorgen. Release 5 september.

LEES MEER
Hoe duur was de suiker?

Hoe duur was de suiker vertelt het meeslepende verhaal van twee jonge vrouwen in het achttiende-eeuwse Suriname: de blanke Sarith en haar lijfslavin Mini-Mini. Op 25 september gaat de film in premiere op het Nederlands Film Festival en is vanaf 26 september in de reguliere theaters te zien.  

LEES MEER
NFF vertoont 'Bahar'

Het Nederlands Film Festival in Utrecht vindt dit jaar plaats van 25 september t/m 4 oktober. Een van de films uit het programma is de documentaire Bahar, die dit jaar op het Movies that Matter Festival zijn wereldpremiere beleefde.

LEES MEER
woestijn
Test met een foto of die geschaald en gesneden wordt

Dit is om te kijken of als je een foto toevoegd deze netjes op het juiste formaat gesneden wordt. Dat werkt, maar je moet dan nog wel goed naar het beeldmateriaal kijken dat je gebruikt.

LEES MEER
Logo Amnesty International  Logo VFonds   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Youtube