Thuis film kijken

Kijk ook thuis of onderweg films met Movies that Matter @ Home. Hieronder lees je welke mogelijkheden er zijn om thuis films te bekijken die we bijvoorbeeld op ons festival vertoonden.

MtM & De Correspondent

Iedere maand vertonen we tijdens de laatste week van de maand i.s.m. het digitale journalistieke platform De Correspondent online gratis een movie that matters, voorafgegaan door een inleidend artikel op vrijdag. Op donderdagavond kunnen leden met elkaar en met, internationale, gasten als de regisseur in gesprek gaan over de film. Lees meer.

MtM & Picl

Picl biedt je nieuwe films die op dit moment in het filmhuis draaien. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Ook als je geen tijd hebt om naar het filmhuis te gaan. De films uit het Harvest-programma van het Movies that Matter Festival 2017 zijn allemaal op Picl te zien.

MtM & Cinetree

Cinetree is een online platform dat een maandelijkse selectie biedt aan 'films die je gezien moet hebben' en maakt met de winst nieuwe films en documentaires mogelijk. De films en documentaires op Cinetree worden geselecteerd door toonaangevende curatoren zoals Humberto Tan, Adriaan van Dis en ook door onze eigen artistiek directeur Dirk van der Straaten. Lees meer