Students that Matter filmspecial

Ook dit najaar presenteren de Hogeschool van Amsterdam, Stichting voor vluchtelingstudenten UAF en Movies that Matter een filmmiddag op de HvA.
Op dinsdag 15 november is de documentaire They Will Have to Kill Us First te zien, met als speciale gast Laurens Joensen. Hij vertelt over zijn project Music for Mali en verzorgt een kort optreden.

Dinsdag 15 november, 16.30 - 19 uur
HvA, Wibautstraat 3, Amsterdam
Toegang gratis bij filmprogramma en borrel na afloop.
Iedereen is welkom, ook niet- HvA-studenten.

mtm @ terschellinger filmdagen

Op 17 november gaat een nieuwe editie van de Terschellinger Filmdagen van start. Er staan dit jaar 75 films uit 30 landen op het programma. Deze worden op 15 locaties vertoond, waaronder heel bijzondere plekken.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Movies that Matter. We presenteren op er vrijdag 18 november het speciale programma 'Droomvlucht'.

Een bijzondere filmavond in een buitengewone omgeving. De filmtitel blijft nog even geheim, maar het verhaal is er een van alle tijden, over dromen, rechten en het hebben van een stem. De film wordt ingeleid en na afloop is er de stem met muziek. Vrolijk & verdrietig, bijzonder & zo gewoon; alles loopt door elkaar.

Start: 22.00
Locatie: Tonnenloods, Terschelling
Prijs: €24,50 inclusief live muziek, hapje & drankje.

De kaartverkoop start op maandag 7 november.

Belangrijk: de voorgaande jaren waren de specials van de Terschellinger Filmdagen binnen een paar uur uitverkocht. Koop dus snel je kaartjes!