MOVIES THAT MATTER ZOEKT AMBASSADEURS!

Staan mensenrechten hoog op jouw agenda? Geloof jij in de kracht van film? Wil jij als eerste de nieuwste en meest indrukwekkende films zien? En bij ontmoetingen zijn met filmmakers, mensenrechtenactivisten, journalisten en andere experts uit binnen- en buitenland? Word dan nu ambassadeur van het Movies that Matter Festival!

Film opent ogen
Movies that Matter gelooft in de kracht van film om ogen te openen en biedt daarom een podium aan speelfilms en documentaires over mensenrechten en een rechtvaardige, duurzame samenleving. Het Movies that Matter Festival in Den Haag is hét internationale film- en debatfestival over vrede en recht in de Internationale Stad van Vrede en Recht. Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui bieden jaarlijks in maart tien dagen lang podium aan zo'n zeventig speelfilms en documentaires, dagelijkse talkshows, muziekoptredens en exposities.

Ambassadeur van het Movies that Matter Festival
Wij zoeken gedreven en enthousiaste ambassadeurs die een handje willen helpen om het Movies that Matter Festival onder de aandacht te brengen. Dat doe je door jouw relaties op de hoogte te brengen van het festival en acties te verzinnen. Samen met mensen die jouw interesses delen voor maatschappelijke thema’s en/of film brainstorm je over mogelijkheden om meer mensen naar het  Movies that Matter Festival te trekken.

Wat bieden we?
Als ambassadeur krijg je de unieke kans om de organisatie van het festival van dichtbij mee te maken en mee te denken over acties en evenementen voorafgaand en tijdens het festival. Ook is er de mogelijkheid op het festival om bijzondere filmmakers, gasten en activisten te ontmoeten.
Uniek is dat je als ambassadeur de voor het festival geselecteerde films al in een vroeg stadium kunt bekijken. Bovendien krijg je een festivalpas waarmee je gratis naar alle festivalfilms kunt.

Stuur voor maandag 23 november een motivatiebrief naar info@moviesthatmatter.nl o.v.v. ‘Vacature Ambassadeur MtMF 2016’.

De eerste informatiebijeenkomst zal begin december plaatsvinden in Amsterdam. Geef in je brief aan welke van de onderstaande data jouw voorkeur hebben en of je liever een bijeenkomst in de middag of in de avond bijwoont.

We proberen de bijeenkomst op een dag te plannen die voor de meeste kandidaten het beste uitkomt, daarom is het fijn als je meerdere data en dagdelen aangeeft.

Data:

  • dinsdag 1 december
  • woensdag 2 december
  • maandag 7 december
  • woensdag 9 december

Heb je nog vragen over het ambassadeursschap? Bel met 020-7733621.