studenten @ moviesthatmatterfestival

Van donderdag 22 maart t/m woensdag 28 maart vindt hét internationale film- en debatfestival waar je de meest spraakmakende films kunt zien weer plaats in Den Haag.

Een week lang worden hier meer dan 70 indrukwekkende speelfilms en documentaires vertoond, met na afloop talkshows en debatten met bevlogen gasten uit de hele wereld, waaronder filmmakers, activisten, politici en journalisten.

Er zijn dagelijkse muziekoptredens; van singer songwriter Carl Appelbaum tot dj MPS PILOT en de 7-koppige gyspy band KAL uit Belgrado.  

Er zijn in het kader van het programma STUDENTS' CHOICE drie vertoningen op het festival waar je als student op vertoon van je studentenpasje GRATIS heen kunt.

2e kaartje gratis met gratisprint.nl-actie

Voor alle overige vertoningen krijgen studenten die de mailing van gratisprint.nl ontvangen een tweede kaartje voor dezelfde film gratis!

Deze actie geldt in de periode 22-28 maart in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag, uitsluitend voor reguliere filmvertoningen,  en kan niet gecombineerd worden met andere acties.

Om voor deze actie in aanmerking te komen moet je aan de festivalkassa de speciale actievoucher en je studentenpas overleggen! Download hier de voucher. 

 

 

Reserveer nu je kaartjes via 070 3656030.

Bij de reservering moet je aangeven dat je gebruik maakt van de gratisprint.nl actie.