Oproep Students' Choice Jury

Het Movies that Matter Festival in Den Haag is hét internationale film- en debatfestival over vrede en recht in de Internationale Stad van Vrede en Recht. Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui zijn van 18 t/m 26 maart 2016 het bruisende middelpunt van dit bruisende festival.

Studenten hebben op het festival hun eigen competitie: STUDENTS' CHOICE.

En dus is er ook een eigen jury. De Students' Choice jury, bestaande uit studenten van De Haagse Hogeschool, beoordeelt acht voor hen geselecteerde festivalfilms en reikt tijdens het festival eind maart de prijs uit aan de winnaar.

Meedoen in de jury?
Hou je van film en/ of ben je geïnteresseerd in mensenrechtenthema's? Lijkt het je leuk om het festival 'achter de schermen' mee te maken en interessante regisseurs, activisten, journalisten en andere festivalgasten te ontmoeten? Dan is de Students' Choice jury iets voor jou!

Hoe werkt het?
Tijdens de komende kerstvakantie bekijk je acht tot tien films en woon je twee bijeenkomsten bij in december en januari. Natuurlijk ben je tijdens de festivalweek van 18 t/m 26 maart 2016 ook beschikbaar.

De Students' Choice jury reikt tijdens de Award Ceremony op het festival de Students' Choice Award en een geldprijs van €1,500 uit aan de regisseur van de winnende film. De juryleden motiveren dan kort hun keuze voor de drie nominaties en de uiteindelijke winnende film.

Alle juryleden ontvangen een gratis festivalpas, die toegang biedt tot alle festivalfilms.

Enthousiast?
Wacht niet langer en stuur voor 18 november een korte motivatie naar Leonie Hoeboer via l.hoeboer@moviesthatmatter.nl