I'm So Angry (I Made a Sign)

Expo

I'M SO ANGRY

Het I'm So Angry (I Made a Sign) Pop-up Museum is een reizende expositie over roemruchte revoltes en revoluties die de geschiedenis van Europa mede bepaalden. Via persoonlijke verhalen van deelnemers roepen we de vraag op: waar zijn Europeanen nu zo boos over en zijn ze bereid om te strijden voor hun idealen? Het museum reist onder andere naar Hongarije, Estland, Roemenië en Nederland.

Het rondreizende I'm So Angry (I Made a Sign) Pop-up Museum vertelt de verhalen van gewone mensen uit heel Europa die tussen 1956 en 1989 onderdeel werden van revoluties die Europa hebben gevormd. Mensen die streden voor vrijheid en democratie, voor het recht op inspraak of simpelweg een woonruimte. Ook nu is de onvrede in heel Europa is groot, wat willen we veranderen? Of willen we vooral uit alle macht behouden wat we hebben? Wanneer is de maat vol en gaan we tot actie over? Het pop-up museum stelt bezoekers heel direct de vraag: Waar ben je boos over?

De expositie is tijdens het festival te zien in de foyer van Theater aan het Spui. 

Tijdens de speciale workshop ‘Make Your Own Protest Banner’ op 31 maart om 16.00 uur kun je met andere bezoekers in gesprek en gaan we onder leiding van de makers van het pop-up museum ‘oldskool’ aan de slag met het maken van jullie eigen spandoeken.

Het I’m So Angy! (I Made a Sign) Pop-up Museum is onderdeel van het Iron Curtain Project, een project van Bureau Boven en Stichting Autres Directions.