Give Up Tomorrow – Debat

Give Up Tomorrow
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

dinsdag 27 maart 2012 - 19:15

Kan een film levens redden? Een debat zal over de achtergronden van de oneerlijke rechtsgang zoals deze in de film aan het licht komt.  Filmmaker Marty Syjuco vertelt over zijn zes jaar durende project Give Up Tomorrow en hoe hij het indrukwekkende Fillippijnse verhaal naar een breder, westers publiek bracht. Verder komen de rol van de media en de politiek-economische context waarin de film zich afspeelt aan bod.

 

Producent Marty Syjuco werd geboren in de Filippijnen. In 2000 verhuisde hij naar New York waar hij in 2004 zijn cariere begon als fdocumentaire filmmaker. Samen met Michael Collins werkte hij de afgelopen zes jaar aan de documentarire Give Up Tomorrow, over de oneerlijer rechtzaak tegen Paco Larrañaga.

 

Audrey Beltran is een mensenrechten activist uit de Filippijnen. 

 

Jonathan Groubert is presentator en producent van het prijswinnende radioprogramma ‘The State We’re In’ van de Nederlandse Wereld Omroep. Hij stond aan de wieg van het programma in 2007 en presenteert het sindsdien. Het programma wordt iedere week uitgezonden. Groubert groeide op in New York en verhuisde twintig jaar geleden naar Nederland, waar hij zijn carrière als Radiomaker begon. 

 

Kijk op http://freepaconow.com/ voor meer informatie over de campagne van de filmmakers voor de vrijlating van Paco Larrañaga.

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen