MOVES THAT MATTER PARTY


Voertaal:

Wanneer & waar?

zaterdag 24 maart 2012 - 22:15

Op de zaterdag van het festival wordt zoals gebruikelijk het feest georganiseerd. Als je om 22.15 uur naar het Theater aan het Spui komt, kun je in ruil voor je festivalkaartje of € 5,- een kaartje bemachtigen voor de spetterende Moves that Matter Party.

 

We zijn erg blij dat we weer de Band Hotel hebben kunnen strikken voor een feestelijk optreden. Wegens succes herhaald! The Band Hotel is een swingende band met een groeiende live-reputatie. Hun muziek is doorspekt met stijlen en verhalen van over de hele wereld. The Band Hotel bestaat uit negen verschillende muzikanten uit negen verschillende landen uit de hele wereld: Kroatië, Nederland, Mexico, Koerdistan, Argentinië, Frankrijk, Bulgarije, Tsjechië en Chili.
The Band Hotel heeft een sterke reputatie. Ze laten zich door verschillende muzikale culturen beinvloeden; zo hebben ze o.a. Balkan, Braziliaanse, Mexicaanse, Surinaamse en Urban jam in hun repertoir.
Ze spelen serieuze nummers, maar ze kunnen ook volledig losgaan op het podium. De muziek is warm, spontaan, toegankelijk, altijd van hoge kwaliteit, vernieuwend en niet pretentieus. Kortom: leuk!
The Band Hotel speelde op diverse grote festivals als Lowlands, PoléPolé de Fusion Festival en het totale festival. Ze toerde ook Griekenland, Frankrijk, België, Bosnië, Montenegro, Servië en Kroatië.

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen