The Yes Men Fix the World - Debat Activisme in de Kunst

Yes Men Fix the World, The
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

dinsdag 30 maart 2010 - 19:00

Na de vertoning van de film The Yes Men Fix the World, gaat het publiek samen met toonaangevende kunstenaars en opniniemakers onder leiding van moderator Chris Keulemans in op de haken en ogen van geëngageerde kunst en de geëngageerde kunstenaar.

 

Tevens een debat met Nederlands 'enfant terrible' van de filmmakers Cyrus Frisch, programmadirecteur van TENT in Rotterdam, Mariëtte Dölle, componist en oprichter van 'Kunst in de Wereld', Merlijn Twaalfhoven, grafisch vormgever Peter Zuiderwijk. Peter Zuiderwijk ontwierp de campagne voor TwoDaysArt festival met het thema 'conflict'.

Toegang gratis

Aanmelden aanbevolen bij info@nutshuis.nl

 

Stel je bent kunstenaar, theatermaker, grafisch vormgever, fotograaf of anderszins ‘creatief’ en je hebt iets politieks of maatschappelijks te melden. Hoe pak je dit aan? Sleep je een zeepkist uit de schuur en ga je een monoloog houden op het Malieveld of zijn er ook andere manieren?

Met workshops, lezingen, een filmprogramma, een scherp debat en de presentatie van geëngageerd werk besteedt het Nutshuis i.s.m. Movies That Matter, Villanuts, Kunst in de wereld en Nieuwe Garde aandacht aan het thema activisme in de kunst.

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen