Eat & Greet met Hafsat Abiola

Supreme Price, The
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

maandag 23 maart 2015 - 18:00
Studio, Filmhuis Den Haag

Eat & Greet van 18.00-19.00 uur met Hafsat Abiola, te zien in de documentaire The Supreme Price. Onder leiding van journalist Valerie Kierkels.

Tijdens het dineren luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een mensenrechtenactivist, én de kans krijgen deze bijzondere mensen persoonlijk te ontmoeten. Dat is Eat & Greet. In de Studio van Filmhuis Den Haag tussen 18.00 - 19.00 uur.

Erbij zijn? Reserveer dan aan de kassa van Filmhuis Den Haag of via 070 - 3656030. De prijs is 14,50 euro voor het diner, inclusief drankje. Het diner is op te halen in het restaurant van het Filmhuis Den haag en de inloop in Studio A is om 17.30 uur.

De mannen in haar land hebben het verprutst, zegt de Nigeriaanse mensenrechtenactivist Hafsat Abiola, te zien in de documentaire The Supreme Price. Corruptie en geweld in Nigeria zijn erger dan ooit. Daarom bevordert de organisatie die zij stichtte vrouwelijk leiderschap. ‘Als vrouwen niet de rol mogen spelen die hun toekomt, kan de maatschappij niet vooruitgaan.’

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen