Eat & Greet met Maurice Tomlinson

Abominable Crime, The
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

dinsdag 24 maart 2015 - 18:00
Studio, Filmhuis Den Haag

Voorafgaand aan de vertoning van de film is er de mogelijkheid een Eat & Greet sessie bij te wonen van 18.00-19.00 uur met A Matter of ACT activist Maurice Tomlinson. Onder leiding van televisiepresentator Sipke Jan Bousema.

Erbij zijn? Reserveer dan aan de kassa van Filmhuis Den Haag of via 070 - 3656030. De prijs is 14,50 euro voor het diner, inclusief drankje. Het diner is op te halen in het restaurant van het Filmhuis Den haag en de inloop in Studio A is om 17.30 uur.

Tijdens het dineren luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een mensenrechtenactivist, én de kans krijgen deze bijzondere mensen persoonlijk te ontmoeten. Dat is Eat & Greet. In de Studio van Filmhuis Den Haag tussen 18.00 - 19.00 uur.

Jamaica, het Caraïbische eiland dat iedereen kent van de reggaemuziek, is berucht om het enorme geweld tegen homo’s, lesbiennes en transgenders. Advocaat Maurice Tomlinson, te zien in The Abominable Crime, was de meest zichtbare pleitbezorger van homorechten, totdat een krant bekendmaakte dat hij zelf homoseksueel was. Hij was gedwongen Jamaica te ontvluchten, maar gaf zijn strijd niet op. ‘Vanuit het buitenland kan ik uitgesprokener zijn.’

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen