Upload Cinema: Saved by Youtube

Upload Cinema: Saved by YouTube
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

zondag 28 maart 2010 - 20:00

Presentatie is in handen van Upload Cinema-oprichters Dagan Cohen en Barbara de Wijn. Upload-bezoekers weten het... dat doen ze met groot enthousiasme en in smoking.

 

Upload Cinema presenteert iedere maand in filmtheaters in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam een verrassend en vaak hilarisch filmprogramma van internetfilmpjes. In samenwerking met Upload Cinema presenteert Movies that Matter in maart Saved by Youtube, een speciaal programma waarin activisme op internet centraal staat. Maandenlang konden internetsurfers hun favoriete actiefilmpje inzenden. Uit honderden inzendingen selecteerden Barbara en Dagan met hun redactie en gastcurator Taco Ruighaver, directeur Movies that Matter, de beste, meest inspirerende en opvallendste film- en videofragmenten van het internet en maakte hiervan een spannende compilatie voor in de bioscoop.

Het Upload programma SAVED BY YOUTUBE is tijdens het festival ook te zien in de Upload Festivalbus en ná het festival in het landelijk filmprogramma van Movies that Matter in negen Nederlandse steden.

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen