Eat & Greet met Maryam al-Khawaja

We Are The Giant
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

woensdag 25 maart 2015 - 18:00
Studio, Filmhuis Den Haag

Voorafgaand aan de vertoning van de film is er de mogelijkheid een Eat & Greet sessie van 18.00 - 19.00 uur bij te wonen met A Matter of ACT activist Maryam al-Khawaja. Onder leiding van regisseur en presentator Bahram Sadeghi.

Erbij zijn? Reserveer dan aan de kassa van Filmhuis Den Haag of via 070 - 3656030. De prijs is 14,50 euro voor het diner, inclusief drankje. Het diner is op te halen in het restaurant van het Filmhuis Den haag en de inloop in Studio A is om 17.30 uur.

Tijdens het dineren luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een mensenrechtenactivist, én de kans krijgen deze bijzondere mensen persoonlijk te ontmoeten. Dat is Eat & Greet. In de Studio van Filmhuis Den Haag tussen 18.00 - 19.00 uur.

Maryam al-Khawaja uit We are the Giant is omschreven als ‘het soort vrouw waar dictators nachtmerries van hebben’. Vanuit Denemarken werkt deze Bahreinse activist aan het vergroten van het bewustzijn over de situatie in het land waar haar vader gevangenzit. ‘Vooral de VS blijven de Bahreinse regering in staat stellen door te gaan met het schenden van mensenrechten.’

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen