Eat & Greet met Nawal el Saadawi

Free Voice of Egypt - Nawal El Saadawi, The
Voertaal: Engels

Wanneer & waar?

donderdag 26 maart 2015 - 18:00
Studio, Filmhuis Den Haag

Tijdens het dineren luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een mensenrechtenactivist, én de kans krijgen deze bijzondere mensen persoonlijk te ontmoeten. Dat is Eat & Greet. In de Studio van Filmhuis Den Haag tussen 18.00 - 19.00 uur. 

Erbij zijn? Reserveer dan aan de kassa van Filmhuis Den Haag of via 070 - 3656030. De prijs is 14,50 euro voor het diner, inclusief drankje. Het diner is op te halen in het restaurant van het Filmhuis Den haag en de inloop in Studio A is om 17.30 uur.

Al haar hele leven komt de Egyptische schrijver, activist en arts Nawal el-Saadawi op voor vrouwen- en mensenrechten. Ze doorbrak tal van politieke, religieuze en seksuele taboes en is een gepassioneerd opponent van machthebbers en hun misbruik van religie – alle machthebbers, alle religies. Op 83-jarige leeftijd is ze onverminderd uitgesproken. ‘Religie is een ramp voor vrouwen.’ Ze is de ster van de documentaire The Free Voice of Egypt Deze Eat & Greet zal geleid worden door politocoloog Monique Samuel. 

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen