accreditaties

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 20-28 maart 2020 in Den Haag. We verwelkomen pers en professionals uit de film- en mensenrechtensector.

Wie zich wil accrediteren voor het festival dient voor 6 maart onderstaand formulier in te vullen. Accreditaties worden beoordeeld. We proberen uw aanmelding zo spoedig mogelijk te verwerken, maar uiterlijk 9 maart krijgt u bericht of de pas wordt toegekend.

Met de festivalpas kun je gratis kaarten ophalen voor alle reguliere vertoningen en randprogramma’s op de hoofdlocaties (Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof en Theater & Filmhuis Dakota) en het slotfeest op 28 maart.

De festivalpas geeft geen toegang tot de openingsavond of slotceremonie. 

De kosten van een festivalpas zijn € 55. Indien je pas is gehonoreerd ontvang je een betalingsverzoek. Perspassen zijn gratis.

Voor vragen over accrediteren kun je contact opnemen met gastenservice coördinator Laura de Lange (l.delange@moviesthatmatter.nl).

Voor interviews en andere persverzoeken neemt je contact op met Noortje van de Zande van persbureau Herrie via mail: noortje@herrie.com of telefoon: 020-4868212

Accreditatie MtMF20

Werk je niet voor een organisatie, vul dan 'zelfstandig' in

Laad hier s.v.p. je pas- of portretfoto (jpg) op.  NB: Een foto is verplicht om aan te melden.

Please upload your photo (jpg) here. A photo is required.