Vrijwilligersfuncties

Op dit moment zijn we alleen nog op zoek naar vrijwilligers voor de Carservice, VR Cinema, Crew catering en publieksonderzoek. 

Geef je hier op als vrijwilliger.

Crew Catering en toezicht medewerkersruimte
In samenwerking met de horeca manager, het verzorgen van lunch, bijhouden van de medewerkersruimte. Zorgen dat er voldoende koffie/thee, snacks en lunch klaarstaat. Schoonhouden van de medewerkersruimte. 

Sta je tussen 17.00  - 21.00 ingedeeld, dan help je de avond cateraars met het diner. Dinerlijst bijhouden, drankjes verzorgen op de tafels, tussendoor opruimen en schoonmaken waar nodig. Zorg vooral voor een gezellige sfeer in de medewerkersruimte!

Gewenste ervaring: Je bent communicatief vaardig, servicegericht, georganiseerd en gastvrij.

 

Publieksonderzoek
Je helpt de afdeling communicatie bij het uitvoeren van hun jaarlijkse publieksonderzoek. Tijdens gezette tijden op het festival benader je publiek met een aantal vragen die ze per iPad kunnen beantwoorden.  

Gewenste ervaring: Je durft op mensen af te stappen, bent gastvrij, representatief en communicatief vaardig.

VR Cinema

Dit jaar heeft Movies that Matter weer een VR Cinema. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de intekenlijsten van de VR Cinema. Je beheert de VR brillen en legt het gebruik hiervan uit.

Gewenste ervaring: In deze functie ben je het gezicht van het festival, je bent representatief, communicatief vaardig, servicegericht en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Enige technische kennis is een pre.

 

 

 

Carservice
De chauffeurs zorgen o.a. voor, tijdens en na het festival voor het vervoer van onze gasten, medewerkers, filmtransport en waar nodig klein transport. De chauffeursdiensten zijn lastig te combineren met overige vrijwilligers diensten. Geef je je op als chauffeur, dan wordt je voornamelijk hiervoor ingezet. Je kunt na afloop van je diensten uiteraard ook gratis films bezoeken met je crew pas. De werktijden voor de chauffeurs wijken af van de reguliere festival werktijden. Er wordt begin maart een apart rooster gemaakt door de transportcoördinator.

Gewenste ervaring: Je hebt een rijbewijs met minimaal drie jaar rijervaring. Je bent flexibel inzetbaar, representatief en servicegericht, kan goed vroeg opstaan en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een goede beheersing van de Engelse taal is een pré. Je bent bij voorkeur woonachtig in Den Haag en omstreken. In bezit van eigen auto is een pre maar niet noodzakelijk.