Correctie Cinetree kennismakingsabonnement

Correctie Cinetree kennismakingsabonnement

2 september 2015

In de nieuwsbrief die Movies that Matter gistermiddag verstuurde staat een bericht over het kennismakingsabonnement voor Cinetree. Hierin staat per abuis niet vermeld dat het gaat om een jaarabonnement voor 3,99 euro per maand i.p.v 8,99 euro per maand.

Cinetree is een online platform dat een maandelijkse selectie biedt aan 'films die je gezien moet hebben' en maakt met de winst nieuwe films en documentaires mogelijk. De films en documentaires op Cinetree worden geselecteerd door toonaangevende verhalenvertellers zoals Joris Luyendijk, Carice van Houten en nu ook door de programmeurs van filmfestivals zoals Movies that Matter, IDFA, World Cinema festival, Film by the Sea en Het Nederlands Film Festival.

Voor nieuwbrieflezers en Movies that Matter-fans is er een speciale kennismakingsaanbieding voor snelle beslissers: neem nu een jaarabonnement op Cinetree (t.w.v. 8,99 euro per maand) en betaal slechts 3,99 euro per maand!
Wees er snel bij want deze actie geldt tot vrijdag 4 september. Ga naar Cinetree.nl, klik op 'word lid' en voer de actiecode MTM in en geniet eenjaar lang van de beste speelfilms en documentaires.