Oproep Students' Choice Jury

Oproep Students' Choice Jury

4 november 2015

Studenten van de Haagse Hoge School opgelet! Het Movies that Matter Festival en de Haagse Hogeschool zijn op zoek naar enthousiaste studenten die zich willen inzetten als lid van de Students' Choice Jury.

Hou je van film en/ of ben je geïnteresseerd in mensenrechtenthema's? Lijkt het je leuk om het festival 'achter de schermen' mee te maken en interessante regisseurs, activisten, journalisten en andere festivalgasten te ontmoeten? Dan is de Students' Choice jury iets voor jou!

Het Movies that Matter Festival in Den Haag is hét internationale film- en debatfestival over vrede en recht in de Internationale Stad van Vrede en Recht. Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui zijn van 18 t/m 26 maart 2016 het bruisende middelpunt van dit bruisende festival. Studenten hebben op het festival hun eigen competitie: Students' Choice.
De Students' Choice jury bestaat uit studenten van de Haagse Hogeschool. De leden beoordelen acht voor hen geselecteerde festivalfilms en reiken tijdens het festival eind maart de prijs uit aan de winnaar van de beste film. Lees meer.