Slotfilm: Tomorrow

Slotfilm: Tomorrow

26 maart 2016

Vanavond om 20.15 uur sluiten we het festival feestelijk af met de feelgood film Tomorrow. Ondanks, of misschien wel dankzij, het verontrustende nieuws dat de mensheid hard op weg is zichzelf en de planeet te vernietigen, ontstaan er overal kleine initiatieven op het gebied van duurzaamheid, alternatieve brandstoffen en lokale voedselproductie. De Franse filmster Melanie Laurent reist met een groepje vrienden de wereld over om ze in kaart te brengen.

Daarna vindt het spetterende slotfeest plaats in de foyer van Theater aan het Spui, met optredens van D.J. Bobby Boogaloo en de jonge Amsterdamse dubreggaeformatie The Dubbeez. Het slotfeest is GRATIS toegankelijk op vertoon van een kaartje voor een van de festivalfilms (ongeacht het moment van vertoning).

Na het festival vertoont Movies that Matter in samenwerking met Cinárt de film door het hele land: Op zo 27-3 om 19.00 uur in Louis Hartlooper Complex Utrecht, op ma 28-3 om 15.30 uur in Natlab Eindhoven, op ma 28-3 om 19.00 uur in Kijkhuis Leiden en op di 29-3 om 20.00 uur in Slieker Film Leeuwarden.