Sluit het festival af met film Sergio & Sergei, gevolgd door een spetterend slotfeest!

Sluit het festival af met film Sergio & Sergei, gevolgd door een spetterend slotfeest!

31 maart 2018


Na negen dagen vol films, mensenrechten en gezellige avonden sluiten we de 2018 editie van het Movies that Matter Festival af met de bijzondere film Sergio & Sergei. Tickets voor deze slotfilm vind je hier!

Na de val van de Sovjet-Unie maakt de Cubaanse radioamateur Sergio per ongeluk contact met de in de ruimte gestrande kosmonaut Sergei. Hij zit er vast omdat niemand hem meer terug wil halen. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de bijzondere vriendschap tussen een Cubaanse radioamateur en de Russische kosmonaut Sergei Krikaljov.

Na de film hoef je nog lang niet naar huis, in de foyer van het filmhuis is er namelijk nog een spetterend optreden van The Dawn Brothers! De vierkoppige band, bestaande uit Bas van Holt (zang/gitaar), Levi Vis (bas/zang), Rowan de Vos (keys/zang) en Rafael Schwiddessen (drum/zang), werd geïnspireerd door grote klassieke songsmeders als The Band, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en Otis Redding. Zelf zeggen ze: "We play the old souls from the future".

Het belooft een gezellige avond te worden, kom je ook?