Rafiki & Dirty God @ Filmfestival Assen

Rafiki & Dirty God @ Filmfestival Assen

9 maart 2019

Op zaterdag 9 maart hebben we twee speciale vertoningen van Dirty God en Rafiki op IFA - Internationaal Filmfestival Assen.

IFA is een jaarlijks filmfestival met een programma boordevol nationale en internationale filmhits, arthouseparels en voorpremières; films waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan.

Rafiki: “Goede Keniaanse meisjes worden goede Keniaanse echtgenoten,” maar Kena en Ziki verlangen naar meer. Ondanks de politieke strijd tussen hun families weigeren de meiden zich uit elkaar te laten drijven. Ze helpen elkaar om hun dromen te verwezenlijken, wat niet altijd gemakkelijk is in de conservatieve omgeving waarin ze leven. Wanneer de liefde tussen hen opbloeit, worden ze gedwongen te kiezen tussen hun geluk of hun veiligheid.
Bekijk hier de trailer.

Dirty God:
De artsen zijn tevreden wanneer Jade, een jonge moeder uit Londen, uit het ziekenhuis wordt ontslagen. Maar kan ze zelf ooit nog tevreden zijn? Na een zuuraanval door haar ex moet ze door het leven met verminkingen op haar hals, borst, armen en een deel van haar gezicht. De brandwonden zijn geheeld, de littekens blijven.
Bekijk hier de trailer.

-Dirty God wordt vertoond om 13:15.

-Rafiki wordt vertoond om 16:00.

Bij beide vertoningen wordt een inleiding gegeven door Movies that Matter projectcoordinator Rosan Breman.

De kaartverkoop voor IFA start op 22 februari, blijf hier op de hoogte van het programma en de laatste nieuwtjes.