TEDxHvAmsterdam: the Producible Future

TEDxHvAmsterdam: the Producible Future

1 oktober 2019


TEDxHvAmsterdam is een onafhankelijke TEDx evenement aan de University of Applied Sciences in Amsterdam. TEDx staat voor ideeën die het waard zijn om te verspreiden en nieuws dat onze toekomst kan veranderen en verbeteren.

Tijdens dit evenement vertoont Movies that Matter de documentaire Tomorrow (Demain). Een hoopgevende handen-uit-de-mouwen-docu over hoe gewone mensen met weinig middelen een groot verschil kunnen maken. Ondanks, of misschien wel dankzij, het verontrustende nieuws dat de mensheid hard op weg is zichzelf en de planeet te vernietigen, ontstaan er overal kleine initiatieven op het gebied van duurzaamheid, alternatieve brandstoffen en lokale voedselproductie. Franse filmster Melanie Laurent reist met een groepje vrienden de wereld over om ze in kaart te brengen.

De film begint om 14:00 en is gratis toegankelijk. Na afloop van vertoning is een nagesprek met Extinction Rebellion Amsterdam, een beweging dat zich inzet tegen massale uitsterving en het minimaliseren voor sociale ineenstorting.

*Het TEDx evenement is uitverkocht, maar de vertoning van de film is nog wel toegankelijk.

Locatie: Kohnstammhuis, Wibautstraat 1091GM Amsterdam
Tijd: 14:00 - 22:30