VR @ Brainwash Festival

VR @ Brainwash Festival

19 oktober 2019


Wat doen we als onze planeet straks onleefbaar is? Is het erg dat we ons laten sturen door algoritmen? Ontdek antwoorden op de grootste vragen van vandaag tijdens Brainwash Festival 2019, van 19 t/m 26 oktober.

Brainwash Festival is het grootste denkfestival van Nederland en België. Hier komen tegendraadse denkers, wetenschappers en kunstenaars uit binnen- en buitenland samen en schijnen hun licht op onderwerpen als Artificial Intelligence & moraliteit, het einde van privacy, afhankelijkheid & verlangen, ecologische nachtmerries en de toekomst van ons lichaam.

MtM @ Brainwash Festival - Zaterdag 26 oktober
Je staat in de branding, zweeft over de zee, duikt in de oceaan met een soundtrack van wind en golven. In de Virtual Reality-Cinema van Movies that Matter reizen we van de Atlantische Oceaan tot de bossen van Brazilië en zien we de impact van ons handelen op de natuur. Wat voor impact heeft jouw vliegreis op het zinkende eiland Kiribati? In de doorlopende VR Cinema van Movies that Matter ervaar je het.

De volgende VR-films worden vertoond:
-          My Drowning Island
-          Chasing Coral
-          Out of Blue
-          This is Climate Change: Feast
-          This is Climate Change: Famine

Datum: Zaterdag 26 oktober
Locatie: De Brakke Grond
Adres: Nes 45, Amsterdam
Start: 12:00 uur

Tickets: Via de website van Brainwash. Tickets zijn € 39,50 en geven toegang tot onze VR-programma en de rest van het festival.