Goldie @ New Metropolis Zuidoost

Goldie @ New Metropolis Zuidoost

28 februari 2020


Vrijdag 28 februari om 19.30 vertonen we de kleurrijke openingsfilm van MtMF19 Goldie bij New Metropolis Zuidoost, de dependance van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam Zuidoost.

Goldie is een ster... nou ja, misschien nog niet helemaal, maar in ieder geval is ze dat wel in de ogen van haar jonge zusjes Sherrie en Supreme. Als het aan hen ligt, duurt het niet heel lang voordat de rest van de wereld haar kent. Goldie wacht alleen nog op haar kans op een doorbraak. In de tussentijd is het haar missie haar zusjes uit handen van de overheidsinstanties te houden. Hun moeder is opgepakt en de meisjes zijn minderjarig, waardoor ze eigenlijk uit huis geplaatst moeten worden.

Maar dat is voor Goldie geen optie. Met de vele obstakels op haar pad is het voor de ambitieuze tiener niet makkelijk om haar dromen te verwezenlijken, maar ze weigert op te geven. Een film vol kracht, attitude en optimisme, die tegelijk een realistisch beeld schetst van de rauwe werkelijkheid van kansarme kinderen in achterstandswijken in de Verenigde Staten.

Datum en tijdvrijdag 28 februari, 19.30
Voertaal: Engels
LocatieNew Metropolis Zuidoost, Bijlmerplein 876, Amsterdam
Toeganggratis, maar reserveer op tijd via de site van Pakhuis de Zwijger