Geannuleerd: Mai Khoi & The Dissidents @ The Student Hotel The Hague

Geannuleerd: Mai Khoi & The Dissidents @ The Student Hotel The Hague

19 maart 2020


Op donderdag 19 maart 20.00 vertonen we als preview voor het Movies that Matter Festival 2020 de docu Mai Khoi & The Dissidents bij The Student Hotel The Hague. De film wordt ingeleid door Anna Puntman, Movies that Matter medewerker Events en Educatie. De toegang is gratis, en op vertoon van je collegepas krijg je gratis popcorn!

Mai Khoi & The Dissidents
Mai Khoi is een van Vietnams grootste popsterren – en dan begint ze zich uit te spreken. Terwijl de autoriteiten proberen haar tot zwijgen te brengen, maakt haar activisme haar wereldwijd bekend. Tijdens de opnames van haar politieke album Dissent, voelt ze dat ze niet meer veilig is in Vietnam.  

Als dochter van een muziekleraar is Mai Khoi’s leven al van kinds af aan gevuld met muziek. Ze werd een superster met haar doorbraaknummer ‘Vietnam’, over de schoonheid van haar moederland. Maar meer en meer begint Mai Khoi haar sterrenstatus te gebruiken om zich uit te spreken over tal van sociale onderwerpen, zoals vrouwenrechten, lgbt-rechten en vrijheid van meningsuiting. De politie begint invallen te doen bij haar concerten, en al snel verbiedt de overheid haar optredens. 

Datum en tijd: 19 maart, 20.00
Voertaal: Engels
Locatie: The Student Hotel, Hoefkade 9, 2526 BN Den Haag
Toegang: gratis