Movies that Matter Festival 2020: Geannuleerd

Movies that Matter Festival 2020: Geannuleerd

12 maart 2020


In navolging van het advies van het RIVM hebben we tot onze grote spijt moeten besluiten het komende Movies that Matter Festival, dat van 20 t/m 28 maart zou plaatsvinden in Den Haag, te annuleren. De gezondheid en veiligheid van onze gasten, bezoekers en het festivalteam zijn onze prioriteit. Op ons festival staat ontmoeting en dialoog centraal. Een online variant van het festival ligt dan ook niet voor de hand. Gezien de uitgebreide programmering van films in combinatie met internationale gasten, en de ongewisse situatie in de komende tijd, is uitstel van het festival niet mogelijk.

Mocht je al een kaartje gekocht hebben, dan kun je het aankoopbedrag terugvragen door een e-mail met betaalbewijs, NAW-gegevens en bankrekeningnummer te sturen naar info@moviesthatmatter.nl

We slaan deze editie over met pijn in het hart. We hadden een fantastisch filmprogramma klaarstaan, met indrukwekkende gasten en mensenrechtenactivisten. Voor iedereen is het een grote teleurstelling, maar we begrijpen en respecteren het advies van de autoriteiten.

We hopen je te kunnen verwelkomen op het Movies that Matter Festival 2021, van 19 t/m 28 maart.

Click here for the statement in English.