Gezocht: Nieuwe commissie Movies that Matter On Tour Delft

Gezocht: Nieuwe commissie Movies that Matter On Tour Delft

15 juni 2020


Vrijwilligersgroep Movies that Matter On Tour Delft is op zoek naar nieuwe commissieleden! Van september t/m mei toeren films die te zien waren op het Movies that Matter Festival langs zestien steden door heel Nederland, in Delft doen we dit bij Lumen. Bij elke film wordt een verdiepingsprogramma georganiseerd.

Als vrijwilliger van de On Tour-groep Delft ben je verantwoordelijk voor het verdiepingsprogramma: je nodigt gastsprekers uit en zorgt ervoor dat de zaal vol komt te zitten. De voorzitter van de commissie is eindverantwoordelijk en onderhoudt het contact met Movies that Matter en Lumen.

Klinkt dit goed? Ben je geïnteresseerd in mensenrechten, heb je een passie voor film en vind je het leuk om culturele evenementen te organiseren? Stuur dan een korte motivatie naar Rosan Breman via r.breman@moviesthatmatter.nl. Voor vragen kun je Rosan ook bellen: 06-22953216

De vrijwilligersfunctie vraagt rond de 2-4 uur per week van je tijd, maar je krijgt er heel veel kennis, fijne mensen en een toevoeging aan je netwerk voor terug.