Reminder: Gratis filmvertoningen in Brussel

Reminder: Gratis filmvertoningen in Brussel

10 mei 2012

Vandaag is het nog mogelijk om u aan te melden voor de gratis filmvertoningen van Justice for Sale en Our School  op dinsdag 15 en

vrijdag 18 mei in Brussel. Movies that Matter presenteert deze filmvertoningen in samenwerking met het Tsjechische One World Film Festival. Beide films waren ook te zien tijdens het Movies that Matter Festival in maart 2012.

Na de vertoning van Justice for Sale op dinsdag 15 mei om 18:30 uur in het Europees Parlement, is er de gelegenheid in discussie te gaan met filmmakers Ilse en Femke van Velzen en vertegenwoordigers van betrokken organisaties, zoals Cordaid – Mensen in Nood. 

De vertoning van Our School vindt plaats op vrijdag 18 mei om 19:00 uur bij de Permanente Vertegenwoordiging van Tjechië in de EU. Hierna zullen vertegenwoordigers van Romagemeenschappen, Amnesty International en het Open Society Institute met elkaar en het publiek in debat gaan.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze gratis filmvertoningen te bezoeken en deel te nemen aan de debatten na afloop. Bezoekers wordt verzocht zich zo spoedig mogelijk (een week van tevoren) aan te melden. Klik hier om aan te melden voor Justice for Sale. Klik hier om aan te melden voor Our School.

Voor meer informatie en het volledige filmprogramma van het One World Film Festival in Brussel, klik hier.