'Keep on Steppin' bij HUMAN op Wereldhumanismedag

'Keep on Steppin' bij HUMAN op Wereldhumanismedag

20 juni 2012

Op 21 juni, Wereldhumanismedag, programmeert HUMAN om 16.55 uur op Nederland 2 Keep on Steppin; vijf korte films van Marjoleine Boonstra (regie) en Céline Linssen (scenario), die een ode brengen aan de overlevingskracht van de mens.

De filmpjes maken deel uit van een groter project dat een film, een boek en een expositie omvat. Voorafgaand aan de film KOERAAJ KOERAAJ (productie Volya Films, regie Marjoleine Boonstra, scenario Céline Linssen), waarvan de opnames dit najaar in Kirgizië plaatsvinden, is nu eerst het boek Koeraaj koeraaj verschenen.  In foto’s en verhalen presenteren de makers talloze verrassende gezichtspunten en kleurrijke karakters die boven de harde werkelijkheid uitstijgen. Kijkend en lezend ontstaat zo een groter verhaal, over een wereld die er misschien niet is, maar er zeker zou moeten zijn.

In Galerie Witteveen, Konijnenstraat 16 in Amsterdam, is de expositie 'Koeraaj koeraaj' te zien met recent fotowerk van Marjoleine Boonstra en de vijf Keep on Steppin' films. Lees meer.