Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

4 februari 2010

Lijkt het je leuk om voor een internationaal film- en debatfestival in Den Haag te werken? Voor de komende editie, van 25-31 maart, zoeken wij zaalwachten, chauffeurs, runners en art departement medewerkers.

Wanneer je je opgeeft als vrijwilliger verwachten we dat je in de periode voor en/of tijdens het festival minimaal vier diensten (dag of avond) beschikbaar bent. 
Het gaat om de periode  van 8 maart tot 2 april 2010.
Vrijwilligers krijgen in ruil voor hun inzet een passe-partout, die je gratis toegang verschaft voor de  filmvertoningen, het parallelprogramma (met uitzondering van de openingsavond) en het slotfeest. Daarnaast worden eventuele reiskosten vergoed en krijg je een  t-shirt van het festival, en een hele leuke tijd!
Het organiseren van activiteiten op deze schaal is een hele klus en hangt voor een groot deel af van de inzet van vrijwilligers. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers is van essentieel belang voor het slagen van het festival. Als vrijwilliger sta je in nauw contact met de festivalorganisatie en je krijgt inzicht in het reilen en zeilen van dit bruisende festival.
Wil je dit jaar deel uitmaken van het festival en je inzetten als vrijwilliger, geef je dan nu op!
Download het aanmeldingsformulier, vul het in en mail het aan: a.vandenelshout@moviesthatmatter.nl.