Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter Film in het Vredespaleis
Anote's Ark in het Vredespaleis

Tijdens het Just Peace weekend vertonen we in samenwerking met het Humanity House en het Rode Kruis in de tuin van het Vredespaleis op 22 september de documentaire Anote's Ark die het thema Vrede & Recht op verrassende wijze belicht.

De eilandengroep Kiribati in de Stille Oceaan is één van de meest afgelegen plaatsen op aarde, ver verwijderd van dichtbevolkte gebieden. Maar het verhaal achter deze paradijselijke archipel is zorgwekkend. Kiribati dreigt een van de eerste landen te zijn, die door verandering van het klimaat verdwijnt door de stijgende zeespiegel. Gaat de 4000 jaar oude cultuur van de eilanden teloor door onze consumptiedrang en energieverspilling? Bekijk hier de trailer van Anote's Ark.

 

KLIMAATVERANDERING

In Anote's Ark is te zien hoe de originele bewoners van het eiland Kiribati door een stijgend waterpeil, als gevolg van de klimaatverandering, van hun woonplaats worden verstoten. De documentaire toont de tragedische gevolgen van klimaatvervuiling voor de bewoners van het eiland.

Movies that Matter stuurt je deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen bij jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of sociale media. Indien je meer informatie wenst voor bijvoorbeeld een actie neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl

Amnesty  vfonds   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube