Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter On Tour oktober 2018
THANK YOU FOR THE RAIN ON TOUR IN OKTOBER

De Keniaanse landbouwer Kisilu Musya ontpopt zich tot autodidact filmmaker wanneer hij van een Noorse regisseur een camera krijgt. Hij filmt het leven van zijn gezin, het dorp waarin hij woont en de steeds extremere weersomstandigheden in zijn land als gevolg van klimaatverandering. In zijn gevecht voor een betere wereld blijkt de klimaatverandering niet zijn enige vijand: bureaucratie, politieke belangen en arrogantie gooien meermaals roet in het eten. Bekijk hier de trailer van Thank you for the Rain.

Thank you for the Rain toert in oktober door heel Nederland. De film wordt in zeventien steden vertoond in combinatie met een inleiding of nagesprek.

KLIMAATVERANDERING

De gevolgen van klimaatverandering zijn voor sommigen al dusdanig groot dat zij hun levensstijl moeten aanpassen om te kunnen overleven. Dit geldt onder andere voor Kisilu en zijn familie, die door de droogte als gevolg van het veranderende klimaat niet in staat zijn om te kunnen verbouwen op hun land. In Thank you for the Rain zien we hoe Kisilu ondanks de omstandigheden zijn gezin probeert te onderhouden.

Movies that Matter stuurt deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of sociale media. Indien je meer informatie wenst voor een actie, neem dan contact op via  info@moviesthatmatter.nl.

Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube