Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter Meld je nu aan voor Students' Choice
Gratis naar de film op #MtMF19

ratis naar de film tijdens het Movies that Matter Festival 2019? Students' Choice is een jaarlijks terugkerend competitieprogramma waarbij een speciale studentenjury drie films nomineert voor de Students' Choice Award. Studenten en medewerkers van Universiteit Leiden mogen gratis naar deze filmvertoningen.

Dit jaar hebben Movies that Matter en de Universiteit Leiden de handen ineen geslagen en heeft een 5-koppige studentenjury drie uiteenlopende films geselecteerd.

Van elk van deze films hebben we een speciale Students’ Choice vertoning waar studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden gratis naar toe mogen. Studenten van andere universiteiten en hogescholen kunnen tegen kortingstarief naar deze voorstellingen:

25 maart - 21:00: Crime + Punishment
26 maart - 21:00: The Tower
27 maart - 21:00: The Feeling of Being Watched

Ben je een student of medewerker aan de Universiteit Leiden? Schaf een gratis kaartje aan met de code LEIDEN2019.

LET OP: Alléén op vertoon van je studenten- of medewerkerspas krijg je toegang tot de filmzaal. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Crime + Punishment

In de spannende en onthullende klokkenluidersdocu Crime + Punishment bundelen twaalf dappere politieagenten van de New York Police Department de krachten en nemen het op tegen hun bazen. Ze klagen het departement aan wegens corruptie, onrechtmatige arrestaties en etnisch profileren.

Bekijk trailer
The Tower

De ontroerende en mooi gemaakte poppenanimatie The Tower gaat over het elfjarige Palestijnse meisje Wardi. Zij woont al heel haar leven met haar familie in een vluchtelingenkamp in Beiroet, Libanon. Wanneer ze merkt dat haar geliefde opa zijn hoop op terugkeer naar zijn huis in Galilea heeft verloren, probeert ze de hoop terug te vinden in het kamp.

Bekijk trailer
The Feeling of Being Watched

Wanneer journalist Assia Boundaoui de geruchten over surveillance in haar Arabische wijk in Chicago onderzoekt, stuit ze op een gigantisch, langdurig antiterrorismeonderzoek van de FBI. Hoe dieper ze graaft, des te meer ze te weten komt over de verregaande impact van de griezelige ‘Operation Vulgar Betrayal’ op de levens van haar familie en buurtgenoten.

Bekijk trailer
NPL-DEF  Amnesty  BNNVARA  Trouw - verdieping  Universiteit Leiden   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube