Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter Koop nu al kaarten voor Best of MTMF 2016!
KOOP NU AL KAARTEN VOOR BEST OF MTMF 2016!

Drie van de beste films van het festival op 1 dag, voor de zeer voordelige prijs van 25 euro: dát is Best of MTMF 2016.

We vertonen op zaterdag 26 maart één van de beste documentaires en één van de beste speelfilms uit het festivalprogramma. We sluiten de dag af met de uitreiking van de VARA Publieksprijs, waarna de winnende film wordt vertoond. Het kaartje voor de Best of MTMF 2016 geeft ook toegang tot het slotfeest 's avonds.

De dag vangt aan om 12.00 uur en is rond 19.30 uur afgelopen. Tussendoor zijn er twee pauzes van respectievelijk 45 en 30 minuten. Bij een van de films is er een nagesprek. Voorafgaand aan de laatste vertoning vindt de feestelijke uitreiking van de VARA Publieksprijs plaats, waarna het publiek de winnende film te zien krijgt. 

Welke films er op het menu staan houden we nog even geheim. Eind februari staat het volledige filmprogramma online. 

De kaarten voor Best of MTMF waren vorig jaar razendsnel uitverkocht, dus wees er snel bij! Bovendien verloten we onder de eerste tien kopers twee vrijkaarten voor een film naar keuze uit Movies that Matter On Tour. Koop hier kaarten voor Best of MTMF.

Voor vragen over kaartverkoop belt u met de kassa van Filmhuis Den Haag via 070-3656030.

Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube