Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter november 2017
Insyriated On Tour

In een appartement in hedendaags Syrië probeert de energieke Oum Yazan wanhopig om haar familie bijeen te houden, terwijl het buiten bommen regent. Er zijn weinig levensmiddelen of water, maar naar buiten gaan is levensgevaarlijk: overal liggen scherpschutters op de loer. Deze  claustrofobische, dwingende film toont hoe een liefdevolle thuisbasis in een oorlogssituatie verandert in een gevangenis.
Insyriated won de Panorama Audience Award en het Label Europa Cinemas op de Berlinale.

In november toert de film Insyriated door heel Nederland. De film wordt in 16 verschillende steden vertoond in combinatie met een inleiding of nagesprek. Bekijk hier het programma van de tour.

Insyriated & Syrië

De oorlog in Syrië gaat na zes jaar nog altijd onverminderd door en heeft al veel slachtoffers veroorzaakt. Het is een oorlog die het hele land verwoest en waar we ook in Nederland gevolgen van ondervinden, onder andere door de komst van Syrische vluchtelingen. Deze film toont de schokkende werkelijkheid van mensen die nog in Syrië leven en hoe men probeert om ondanks alles het leven voort te zetten.

Movies that Matter stuurt u deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van uw achterban middels website, nieuwsbrief en/of sociale media. Indien u meer informatie wenst voor een actie of geen bericht meer van Movies that Matter wenst te ontvangen, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl

Vfonds logo NB  Amnesty   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube