Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter december 2017
A River Below On Tour in december

Diep in de amazonerivier leeft de zeldzame roze dolfijn. De soort is een makkelijke prooi voor lokale vissers en is daarom bijna uitgestorven. Een Braziliaanse televisiester en een bioloog strijden beiden op geheel eigen wijze voor het behoud van het dier, tot een schandaal de verhoudingen op scherp zet en prangende ethische kwesties blootlegt. Bekijk hier de trailer van A River Below.

A River Below toert in december door heel Nederland. De film wordt in vijftien verschillende steden vertoond in combinatie met een inleiding of nagesprek. We vertonen deze film in samenwerking met ASN Bank.

Duurzaamheid

Terwijl het gevecht om de dolfijnen te redden intensiever wordt, dringt de vraag zich op welke middelen geoorloofd zijn om het probleem aan de kaak te stellen. Hoewel het gebruik van de roze dolfijn als prooi in de visserij niet duurzaam is, staat de enige kostwinning van lokale bewoners op het spel. A River Below spoort daarom aan op zoek te gaan naar duurzame alternatieven.

Movies that Matter stuurt deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van uw achterban middels website, nieuwsbrief en/of sociale media. Indien u meer informatie wenst voor een actie of geen bericht meer van Movies that Matter wenst te ontvangen, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl

Amnesty  vfonds   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube