Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter januari 2018
Tamara On Tour in januari

Teo voelt zich een vrouw. In Parijs is hij zijn flamboyante zelf, maar in zijn vaderland Venezuela conformeert hij zich aan de geldende normen. Hij start een gezin en draagt mannenkleding. Na een tijdje wringt de schoen en begint de transformatie naar wie hij had moeten zijn. Bekijk hier de trailer van Tamara.

Tamara toert in januari door heel Nederland. De film wordt in zeventien verschillende steden vertoond in combinatie met een inleiding of nagesprek.

LGBTI+ rechten

Tamara is gebaseerd op het leven van LGBTI+ activiste Tamara Adrián, de eerste transgender politica in de regering van Venezuela. Gedurende haar ambstermijn zet ze zich in voor nieuwe wetgeving rondom LGBTI+ rechten, zoals de toelating van het homohuwelijk en het legaliseren van naams- en genderveranderingen in de officiële papieren van transgender en intersekse personen.

Movies that Matter stuurt je deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen bij jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of sociale media. Indien je meer informatie wenst voor een actie of geen bericht meer van Movies that Matter wenst te ontvangen, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl

Amnesty  vfonds   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube