Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter - Educatief Vacature Movies that Matter Educatie
Bedankt!

Per 1 oktober vertrek ik (met pijn in mijn hart) bij Movies that Matter, om dan toch met veel plezier bij EYE als Projectleider Onderwijs aan de slag te gaan.
Ik vind het jammer dat ik het mensenrechteneducatie-gedeelte in mijn huidige baan bij Movies that Matter moet achterlaten, maar zal mij zeker in blijven zetten voor onderwijs waarin leerlingen en  docenten het belangrijk vinden om met een mensenrechtenbril op naar de wereld te kijken.
Ik hoop jullie nog tegen te komen op docentendagen, of natuurlijk op het Movies that Matter Festival!

Word jij de nieuwe coördinator?

Movies that Matter is dus per 1 september op zoek naar een nieuwe Projectcoördinator Educatie. De ideale kandidaat is een bevlogen, gepassioneerde teamplayer met verstand van mensenrechteneducatie, werkervaring in het voortgezet onderwijs en ervaring met projectmanagement. We zoeken een stressbestendige, creatieve collega met liefde voor film, die ook commercieel durft te denken en zijn of haar hand niet omdraait voor het schrijven van een beleidsplan of een fondsenaanvraag. Herken je jezelf in dit profiel of ken je iemand die hieraan voldoet? Kijk dan op deze link voor meer informatie:

LEES MEER
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube