Indien u deze e-mailnieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter - Educatief Uitnodiging MtMF21
Uitnodiging Movies that Matter 2021

 

Amsterdam: woensdag 17 maart en donderdag 18 maart 

Den Haag: maandag 22 tot en met donderdag 25 maart

 

Beste docent,

Movies that Matter Festival 2021 komt eraan en de eerste titels zijn bekend! Dit jaar voor ieder wat wils. We organiseren zowel live als online vertoningen. Neem contact met ons op als je ideeën of vragen hebt over een passende vertoning voor jouw school. 

Wil je met je klas het Movies that Matter Festival 2021 in de bioscoop bezoeken? Reserveer via dit formulier. Profiteer van de vroegboekkorting! Reserveer vóór 15 oktober en betaal € 4,50 per student.

Nieuw: Antigone

Nieuw in ons programma: het prachtige Antigone. Antigone vluchtte als kind met haar broers en zus naar Canada. Als Antigones broer wordt doodgeschoten door de politie en haar andere broer dreigt te worden gedeporteerd, smeedt ze een riskant plan om de familie te redden. Meelevend drama over opoffering, gerechtigheid en het leven van immigranten. 

LEES MEER
Stupid Young Heart en Watani my Homeland

Naast Antigone vertonen we Stupid Young HeartEen hedendaags en meeslepend drama over tieners in een arbeiderswijk in Helsinki, tegen de achtergrond van het opkomende rechtsextremisme in Finland. Ook vertonen we Watani My Homeland, waarin we door de ogen van kinderen zien hoe het is om in oorlog te leven en een oorlog te ontvluchten.

LEES MEER
Mbo Zorg en Welzijn

Speciaal voor mbo Zorg en Welzijn vertonen wij de komische avonturenfilm Peanut Butter Falcon. De jonge Zak met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Hij wordt hierin niet volledig gesteund door zijn omgeving, maar Zak zet alles op alles om zijn grootste droom waar te maken.

LEES MEER
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube