Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter
High Tech Low Life
Movies that Matter Filmavond @ holland doc 24

Vanaf 1 oktober presenteert digitaal documentairekanaal Holland Doc 24 iedere dinsdagavond rond 22 uur een spraakmakende documentaire, een movie that matters. Thema's die hierin de hoofdrol  spelen zijn mensenrechten en een rechtvaardige, duurzame wereld.

Deze nieuwe reeks start op dinsdag 1 oktober met de film High Tech, Low Life over burgerjournalistiek en de vrijheid van meningsuiting in China. Roadtrippend door het land van de draak volgt deze documentaire twee bloggers op hun journalistieke reizen door China. Gewapend met mobiele telefoons, camera’s en laptops stellen ze sociale misstanden aan de kaak en voelen ze steeds de hete adem van de autoriteiten in de nek.

Op dinsdag 8 oktober volgt Which Way Home over kindermigratie in Mexico, Waste Land op 15 oktober zoomt in op het leven rond de grootste vuilnisbelt ter wereld in Brazilië, Unfinished Spaces , 22 oktober te zien, gaat over de bouwperikelen van kunst-academies in Cuba en Special Flight op 29 oktober voert de kijker mee naar een Zwitsers asielcentrum.

Kijk  hier voor meer informatie over deze films.

Logo Amnesty International  Logo VFonds   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube