Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter Students that Matter
15 november 2016
Filmspecial bij de HvA

Movies that Matter organiseert i.s.m. FLOOR (het debatcentrum van de HvA) en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF voor de vijfde keer het GRATIS Students that Matter Filmspecial. Deze keer met de film They Will Have to Kill us First met een verdiepend randprogramma, een optreden, en een borrel.

Welke rol speelt muziek in een door oorlog verscheurd land? De documentaire They Will Have to Kill Us First voert ons naar Mali, waar muziek werd verboden. De film toont het verhaal van Malinese muzikanten die blijven vechten voor het bestaansrecht van hun muziek.

De film wordt ingeleid door UAF-ambassadeur Bob Vlake over zijn initiatief om kunstenaars en musici met een vluchtelingachtergrond een podium te bieden in zijn huis aan de Keizersgracht in Amsterdam.Gitarist, componist en singer-songwriter Laurens Joensen vertelt over zijn project Music for Mali en treedt op. We sluiten af met een borrel.

De filmspecial vindt plaats op 15 november in FLOOR. Het programma start om 16.30 uur (inloop is vanaf 16.00 uur) en is rond 19.00 uur afgelopen. 

Geen student? Geen probleem! Iedereen is welkom! Wel is het verstandig je van tevoren even aan te melden.

Bekijk hier het volledige programma of meld je hier direct aan.

HvA  FLOOR logo  UAF   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube