Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter zondag 1 december
Vertoning Io Sono l'Amore ter ere van de Erasmusprijs

De Erasmusprijs wordt dit jaar uitgereikt aan de Amerikaanse componist en dirigent John Adams. Ter ere hiervan vertonen we op 1 december in het Louis Hartlooper Complex de film Io Sono l’Amore, waarvoor Adams muziek heeft gecomponeerd. De vertoning wordt ingeleid door componist Michel Schöpping en Shanti van Dam, directeur van Stichting Erasmusprijs. 

Io Sono l'Amore
Een aristocratische Italiaanse familie komt samen in hun imposante Milanese landhuis om de verjaardag van de pater familias te vieren. Wanneer opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekendmaakt, beginnen de gecontroleerde manieren en de etiquette van de Recchi familie scheurtjes te vertonen. Deze vroege film van Call Me by Your Name regisseur Luca Guadagnino werd in 2010 met veel lof door de pers onthaald.

Datum: zondag 1 december
Tijd: 13:30 - 16:00
Locatie: Louis Hartlooper Complex. Tolsteegbrug 1, Utrecht.

Meer informatie
Vrijkaarten voor studenten

Tickets voor deze vertoning zijn te koop via de website van het Louis Hartlooper Complex. Studenten van het Utrechts Conservatorium en de HKU kunnen echter via ons gratis kaarten ontvangen. 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar b.bakx@moviesthatmatter.nl o.v.v. 'Erasmusprijs'. Wees er snel bij, want er is beperkt plek! 

Spread the Word!


Movies that Matter stuurt deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of social media. 

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl.

Amnesty  NPL-DEF   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube