Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter zondag 8 december
Openbare Seminar 'Negotiating Displacement'

Op zondag 8 december organiseert het NIOD in samenwerking met Movies that Matter een vertoning van de documentaire Watani My Homeland van Marcel Mettelsiefen. Deze vertoning zal plaatsvinden in context van het openbare seminar Negotiating Displacement.

Aan de hand van een gezamenlijke lunch, de vertoning van de film en een nagesprek met Linda Polman, Babah Tarawally en Christoph Rass verkennen we tijdens de seminar de ervaringen van oorlog en massale verplaatsing vanuit verschillende perspectieven.

Toegang tot dit evenement is gratis. Je kunt je hier aanmelden via de site van het NIOD. Let op: de voertaal van het seminar is Engels.

Datum en tijd: zondag 8 december, 12.00 - 17.00.
Locatie: CREA, Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam.

Meer informatie
Watani My Homeland

Ontroerende documentaire waarin we door de ogen van kinderen zien hoe het is om in oorlog te leven, te moeten vluchten en in een nieuw land een bestaan te moeten opbouwen. Schrijnend door het verwoestende effect van oorlog en geweld, maar ontwapenend en hoopgevend door de veerkrachtigheid van de kinderen.

Lees meer over de docu
Spread the Word!

Movies that Matter stuurt deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of sociale media.

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl.

Amnesty  NPL-DEF   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube